Teinpä aivan ihanaa juustokakku syksyn marjoista.
How to use the berries, njam :-)
Pohja
90 g eli noin 7 kpl Digestive-keksejä
45 g margariinia
Täyte
400 g tuorejuustoa
1 dl vaahterasiirappia (käytin ruokosokerisiirappia)
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl perunajauhoja
3 munaa
100 g mustikoita, mustaherukoita tms
Murenna keksit, lisää niiden joukkoon pehmennyt margariini ja sekoita tasaiseksi. Vuoraa halkaisijaltaan noin 20 cm:n irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksiseos tasaisesti pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin odottamaan.
Sekoita kulhossa tuorejuusto, vaahterasiirappi, sokerit ja perunajauhot tasaiseksi seokseksi. Sekoita sitten joukkoon munat yksi kerrallaan. Sekoita lopuksi joukkoon mustikat ja kääntele varovaisesti niin, että mustikoista irtoaa hieman väriä. Kaada täyte pohjan päälle ja paista 160 asteessa noin tunti.
Marjoina käytin sekä mustia että valkoisia viinimarjoja.
Alkuperäisohje Limepippurilta.
---
Ok, I've to say that I'm not familiar with the baking glossary. So, hopefully you understand :-)
Ingredients
Base/Bottom
90 g (7 pcs) Digestive boscuits
45 g margarine
Filling
400 g Mascarpone (unripened cheese)
1 dl maple syrup (I used syrup made from raw sugar)
1/2 dl sugar
1 tl vanilla sugar
2 tl potato flour
3 eggs
100 g blueberries, blackcurrant
Crush the biscuits, add the melted margarine and blend. Place the base to the mold (diameter about 20 cm). Mix mascarpone, syrup, sugars and potato flour. Blend eggs one by one. Add berries. Decant the pastry to the mold. Bake at 160C degrees about one hour. I used blackcurrants and white currants.
Original recipe: Limepippuri
Viiden minuutin arkikeitto
3 päivää sitten
1 kommenttia:
Låter smaskigt!! ;-)
Snart kommer bild på Ludvig i sin fina outfit!! Tog kort idag nämligen, kläderna passade perfekt!
Kram!
Lähetä kommentti