maanantai 12. tammikuuta 2009

Zetor-huivi / Zetor scarf

Vihdoinkin sain huivini valmiiksi! Reilu viikon puristus ja huivi on valmis. Valmistuminen kesti kokonaisuudessaan vuoden ja 4 kuukautta. Voi, että kun vihaan sitä. Ai miksi? No, lanka on väärää, huivissa on virheitä enemmän kuin laki sallii. Mutta se tuntuu kuitenkin ihan kivalta ja on iso. Ehkä pidänkin siitä?

Finally, my lace scarf is ready. I knitted about one week and that's it. It took one year and 4 months to knit this. Oh, I hated it so much. Why? Wrong yarn, so many mistakes. But it feels nice and it is big. After all, maybe I like this anyway?

Huivin pitäisi näyttää tältä (klikkaa alkuperäiseen malliin). Joo, mun huivi on suorareunainen, koska en osaa päätellä löyhästi. Vaihdoin reilusti isompiin puikkoihin päättelyn ajaksi, mutta se on kuitenkin kireä kuin viulun kieli.

My scarf should look like this, the pattern. Yes, my scarf don't have those "bays", because I don't how to bid off loosely. I had bigger needles, but it didn't help at all.

Vielä lähikuvaa kuviosta ja virheistä.
Pattern with mistakes.

Päätin, että lahjoitan tämä sitä haluavalle. Ilmoittele, jos haluaisit huivin itsellesi. Jos se ei tunnu viimeistelyn jälkeen minun huiviltani, niin lahjoitan sen mielelläni eteenpäin.,,

I decided that if someone will have this, I'll give it away. If it doesn't feel that this is my scarf after finalization, I'll happily give it away...

Zetor huivi
Lanka: Emmebi Vogue 4 kerää
Puikot: 5,5 mm pyöröpuikot


Zetor scarf
Yarn:
Emmebi Vogue 4 skeins
Needles: 5,5 mm circular needles

0 kommenttia: