torstai 3. tammikuuta 2008

Virkattua / Crochetted

Äiti valitsi kahdesta huivista kevyemmän joululahjaksi. Huivi oli kesken, mutta äidin sovittaessa sitä totesimme huivin olevan sopivan kokoinen hänelle. Huivi on tehty helpoilla salomoninsolmuilla ja lankana käytin oranssia Novita Floricaa (väri nro 642).

I had two scarfs and one of them was x-mas present for my mum. My mum selected the lighter scarf. It was unfinished, but when my mum tried it on, the scarf was fit well for her. I made the scarf with salomon knots and used yarn was Novita Florica (color no. 642).


Työn alle jäi vain Zetor-huivi, joka sekin sujuilee päivä päivältä paremmin. Väsyttävää ja hidasta neuloa ohjeesta, jossa on jokaiselle riville oma kommervenkkinsä. Tässä työssä lankana on viininpunainen Emmebi Vogue Mohair. Hieman paksua lankaa, mutta ihan kiva kuitenkin. Seuraavaan huiviin onkin odottamassa äidin kätköistä löytynyttä marjapuuronpunaista ohutta mohairin tapaista lankaa. Onneksi ei yhtä pörröistä. Toivottavasti tämä valmistuu piakoin. Pitäisi vain keksiä minkälaisen huivin askartelisin seuraavaksi. Ideoita?

No, unfinished knitting is Zetor scarf. It's going better and better every day. I'm tried and it's so slow to knit with detailed instructions. In this project, I use the Emmebi Vogue Mohair yarn. It's not the best yarn, but I think the scarf will be fine anyway. I've yarns for my next scarf project. It's light pink, very thin and feel likes mohair. It's not flurry than the mohair yarn. I hope I can finish the current scarf soon. Now, I just need to decide what kind of scarf I'll knit next. Any ideas, anyone?

Todettakoon vielä, että lähden takaisin Västeråsiin sunnuntaina 6.1. iltapäivälennolla.

Btw, I'll arrive to Västerås on 6th Jan. My flight arrives to the Arlanda airport at five.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten hieno! Minä neuloin siskolle joululahjaksi ne balleristitossut, onnistui aika kivasti mun tekemiksi ja sain jo lisätilauksen veljeltä :)

Kajsa kirjoitti...

Kiitoksia :D Huivi on helppotekoinen ja suomenkieliset ohjeet ovat selkeät. Siitä vaan virkkukoukkuu käteen. Otappa kuva tossusista ja laita minulle päin.

Thanks :D This scarf is really to make, especially the instructions in finnish are clear. Time to start crocheting.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoin sittenkin neulelinjalla, elämäni kolmas sukka valmistui juuri :) Onhan se vähän muhkurainen, mutta eikös näissä saa kädenjälki näkyä... Lisäksi ostin langat toisiin balleristitossuihin sekä kaulahuiviin, siinä pitäisikin sitten jo osata virkata ruutuja... Tää on Kajsa sun vika jos mulla menee nyt koko viikonloppu puikkojen kanssa!

Kajsa kirjoitti...

Hehee, nyt sua ei pysäytä enää mikään :D Kädenjäljestä tietää, että sukka tms. on varmasti tehty käsin. Ei minunkaan viimekertainen sukkaprojekti oikein onnistunut. Toiseen sukkaan mahtui molemmat jalat ja toinen oli taas hieman liian pieni. Helposti siinä käy, että koko viikonloppu menee kilistellessä puikkoja. Itse tykkään käsitöistä sen vuoksi, että siinä tekee jotain konkreettista. Hieman vastapainoa työjutuille :D Nyt Ravelryyn mukaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Sukat valmistui eilen ja ovat jo pienissä jaloissa käytössä. Nyt oon virkkaamassa kaulaliinaa, kohta metri valmiina. Onneksi lanka loppuu pian ;)

Kajsa kirjoitti...

:) Minkäsmoista kaulaliinaa väsäilet? Saat varmaan kohta tehdä uudet, koska nykyiset ovat jääneet liian pieniksi.

Anonyymi kirjoitti...

Teen semmoista yksinkertaista huivia virkkaamalla ruutuja pylväitä tekemällä. Me-lehdessä oli ohje, joskin taidan jättää turhat härpäkkeet pois kun siihen tulisi vielä tupsua jne. Nätimpi tuolleen yksinkertaisena.

Kajsa kirjoitti...

Tulee varmasti nätti. Aloitin virkkaamaan ponchoa, mutta kyllästytti se touhu. Taidankin askarrella seuraavaksi sukat tai tuon my so called scarfin.

Anonyymi kirjoitti...

Valmistui jo toissapäivänä... nyt en uskalla aloittaa enää uutta työtä vaikka tuota kaulahuiviin käytettyä Teddyä saisi ale-hintaan Prismasta ja siitä voisi askarrella huiville kaveriksi vaikka lapaset... hmm...