keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Luumu / Plum

Katsoin eilen ohjeen alkuperää ja se näytti olevan Pirkan numerosta 9/2001. Valmista tuli edellispäivänä. Paita valmistui jo syksyllä, jolloin siinä oli kaulus. Kaulus oli lyhyt ja kertakaikkiaan ruma, joten viime viikolla sain inspiraation ja jatkoin kaulusta hupuksi. Nyt villatakki on paljon kivempi, vaikka värit ovat edelleen tylsähköt.

Yesterday, I check the instructions to check when I started this hoodie. Instructions were in the Pirkka magazine 2001. I finished this on day before yesterday. The hoodie was ready in the fall too. It had a collar which was too short and ugly, how simple is that. Last week I had some energy to modificate the collar to be a hood. Now, the hoodie is so much better, although the colors are quite boring.
Pinta on kyllä kiva, jota voisi soveltaa jossain toisessakin työssä. Mallissakaan ei ole moitittavaa, mutta värimaailma on vaan plääh. Alle pitää pukea iloisen kirkuva paita, jolloin värit kompensoisivat toisiaan. Emmää tiiä. Joten seitsemisen vuotta tämän tekemiseen meni, mutta nyt on valmista. Aktiivinen kutomisaika on varmaankin parisen kuukautta.

I like the pattern and maybe I could use it in some other project too. The hoodie fits quite well too, but the colors are so plääh. I could use a bright t-shirt under it, when colors might find balance. Don't know. Anyway, it took 7 years to finalize this one, but it's ready now. I think I knitted about 2 months.

Luumu
Ohje: Pirkka 9/2001
Koko: L
Langat: Novita Nalle (värit: 009 ja 602)
Menekistä ei ole mitään käsitystä, varmaan jotain 600-800 grammaa.
Puikot: 4mm bambut

Plum
Instructions: Pirkka 9/2001
Size: L
Yarns: Novita Nalle (colors: 009 and 602)
I've no idea how much I used yarn.
Needles: 4mm bamboo

Juu ja kyllä siinä etukappaleessa on virhe, kuten äitinikin totesi esitellessäni valmista tuotostani.
Jeps, there's a mistake on the front. My mom noticed that one too when I showed my knitting.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sehän on ihanan värinen! T. Tylsien värien ystävä :D

Anonyymi kirjoitti...

Tapasin Kajsan Luumun livenä lauantaina, mutta en tiennyt että se on uusi neulomus, joten en tullut tutkailleeksi sitä tarkemmin. Ihan kivalta kuitenkin näytti.