maanantai 21. tammikuuta 2008

Tapahtui kerran työpaikalla / Happened once at work

Kotiin tullessani huomasin, että *iiks* muistikirjani on kadonnut! Toivottavasti se on töissä pöydällä. Mun blogiin liittyvät muistiinpanot ovat muistikirjassani ja kirjaan pitkin päivää juttujen aiheita ylös, muuten blogi olisi enemmän *mitä söin tänään* linjalla. Söin muuten muchos nachos with chickenistä kotitekoista versiota.

When I got back home today, I noticed that my note book is lost *iiks*! Hopefully, it's on the office's desk. The notes related to my blog are in that little book. I write down things to be written to my blog. Otherwise, my blog was full of stories what I ate today. Btw, I ate home made muchos nachos with chicken.


Mutta mutta, työkaverini varmaan ajettelevat, että hyvä kun tuo muistaa tulla töihin aamuisin.
Well, well, my co-workers may think, luckily Kajsa remembers to come to work.

Tähän mennessä kadotettua ja löydettyä:
By far, lost and founded:

  • sormus / ring
  • sormus / ring
  • jumppahousut / gym pants
Tähän mennessä kadotettua, mutta ei löydettyä:
By far, lost not founded
  • muistikirja / note book
Ensimmäisen kerran jätin sormuksen ruokalan mikron päälle. Se on vaarallista, kun pitää tiskailla itse tiskit lounaan jälkeen. Se inhottava tunne, kun vettä joutuu sormuksen ja sormen väliin ja alkaa kutistaa. Argh, silloin on pakko ottaa sormus pois ja kuivata kädet. Kuka sitä nyt muistaisi laittaa sormuksen uudelleen käteen?
First time, I left the ring above the micro on the cafeteria. It's dangerous when you have to make your own dishes. Tha ugly feeling when the water begins to itch between the ring and finger. Argh, had to take ring off and dry the hand. Who would remember to wear a ring again?


Toisella kerralla tuli jo kylmä hiki. Oli taas käynyt edellä kuvatulla tavalla. Lounaan jälkeisen kävelyretken aikana huomasin, että kyllä se pahuksen sormus on jälleen ruokalassa. Ei kun katsomaan, mutta *iiks* sitähän ei ole missään. Työpöydän ja vessan tsekkaus, ei mitään. Hmmmmm.... ou nou. En kai nyt ole viskannut sitä roskikseen käsipyyhkeiden kanssa? En kai. Hetken emmittyäni päätin varmistua asiasta ja aloin kaivella roskista. Onneksi roskiksessa oli pääasiassa märkiä papereita ja joitakin hedelmän kuoria. Työkaverini ei ole onneksi mikään hieno helma ja hän yhtyi talkoisiin. Joten naurun saattelemana kaivelimme roskista, kunnes paikan Kajsa-sihteeri ilmaantui pelipaikalle.
  • Mitä hommaatte?
  • Etsimme sormusta.
  • Ai tätä vai?
  • Joo!!!!!!! Kiitos!
On the second time, I felt scary moments. Situation the same as described above. On the short walk after lunch I noticed that my ring is missing, again. I went to checking cafeteria, but *iiks* it's not there. Checking the desk and wc, nothing. Hmmmm..... ou nou. I can't be that stupid that I'd throw it to the waste basket, would I? I hesitated a while and start to dig the waste basket. Luckily waste basket contained mainly wet papers and fruit peels. My co-worker is not that fine lady, so she joined me. So we laughed and dug the waste basket until our secretary Kajsa showed up.
  • what are you doing
  • I lost a ring
  • Ouh, you mean this one?
  • Yes!!! Thanks!!!
Mitä opimme tästä? Tarkista ensin sihteeriltä olisiko joku ystävällisesti tuonut kadottamasi sormuksen sinne. Viime viikolla Kajsa soittelikin työkaverilleni ja kyseli onkos se suomalainen taas kadottanut sormuksensa :D

Lesson learned? Check first the secretary's desk if someone has brought your ring there
. Last week Kajsa called to my co-worker and asked if that crazy finn is lost a ring again :D

Tänään onnistuin melkein tukehduttamaan työkaverini kertomalla, että hei jätin jumppahousuni eilen Friskikselle. Tai sitten se oli hölmö ruotsinkielinen ilmaisu, juu olen aloittanut tänään ruotsin puhumisen. Ainakin jossain määrin. Kaikkien merkkien mukaan myös muistivihkoni pitäisi olla työpaikalla, koska tähän asti olen muistanut minne olen juttuni jättänyt.

I almost suffocated my co-worker by telling that I forgot my gym pants to Friskis yesterday. Yes, I started to speak Swedish at least sometimes. According to the signs my note book should be on the desk at the work. usually, I remember the place where I left my things.

Kuva työpaikalta / A pic from the work
Torstaina palailin töistä ja oli kivannäköinen taivas /
It was nice looking sky on Thursday when I came from the work

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heh, itsehän luulin vaihdossa ollessani heittäneeni vahingossa lompakon roskiin ja kaivelin sitä sitten asuntolan jättimäisestä roskakontista. Varmaan katsoivat muut asukkaat, että ei se Suomi sitten ollutkaan mikään korkean elintason maa kun joutuu reppana dyykkaamaan ;) (Lompakko oli koko ajan omassa huoneessa)

Anonyymi kirjoitti...

Minä luulin eilen hukanneeni seminaarin narikkalapun ja käänsin ympäri sekä läppärilaukun että käsilaukun... lukuunottamatta meikkipussia, josta se sitten jostain syystä löytyi.

Anonyymi kirjoitti...

Isäni sanoin: On se hyvä että on pää hartioiden välissä kiinni... ;)